Muzica

Piesa "All I Want For Christmas" a fost interzisa pana la data de 1 decembrie!

Articol scris de UTV Data publicării:

Proprietara unui restaurant din Texas le-a interzis clientilor sa mai asculte piesa "All I want for Christmas."

Modul in care a facut-o a fost cu totul surprinzator: aceasta a pus un bilet pe tonomatul muzical din local, unde a scris: "All I want for Christmas, cantata de Mariah Carey, va putea fi ascultata doar dupa data de 1 decembrie. Dar si atunci, cu o singura conditie: clientii o pot asculta numai o singura data pe seara”.

Sigur va intrebati daca femeia are ceva personal cu Mariah sau, pur si simplu, e un fel de Grinch.

Nici una, nici alta, pur si simplu nu mai suporta sa asculte piesa, deoarece , in anii trecuti, toti cei care veneau la local ascultau prea des aceasta melodie, cu mult timp inaintea Craciunului. “In momentul in care auzeam primele acorduri, alergam spre telecomanda si apasam imediat butonul de skip.", a spus proprietara.

Reactiile fanilor au aparut repede. Acestia fiind vizibil deranjati de decizia doamnei.”Daca o sa vad biletul acela…asa o sa reactionez”, a comentat un fan care a adaugat, in comentariul sau, un gif cu un individ care rupe o foaie. “O sa o ascult de un million de ori”, a mai scris altul. Pana si Mariah Carey a reactionat, pe social media, spre surprinderea patroanei.

”Este acesta razboiul de Craciun de care am auzit?", a scris cantareata.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Partenerii Nostri