Muzica

Adele a anuntat data lansarii albumul "30"!

Articol scris de UTV Data publicării:

Adele a acordat doua interviuri explicite celor de la Vogue UK si Vogue SUA in care a anunta ca urmeaza sa lanseze o piesa pe 15 octombrie.

Recent, pe contul sau de Instagram a dezvaluit si data la care va aparea albumul”30” si anume, 19 noiembrie. Da, da,da, ati auzit bine! Nu mai avem mult de asteptat, Adele is back.

Artista a dat detalii si despre procesul sau creative si cum a fost sa lucreze la acest album. „Nu eram nici pe departe unde speram sa fiu atunci cand am inceput sa lucrez la album, cu trei ani in urma. Chiar opusul, de fapt.Ma bazez pe rutina si consistenta sa ma simt in siguranta, mereu am facut asta. Si cu toate astea, uite-ma cum eram in punctul in care eram pregatita sa ma arunc de bunavoie intr-un labirint de haos total si de zdruncinare interioara”, a notat cantareata.

Procesul creative al artistei a fost unul eliberator si traumatizant, spunand ca a inceput sa lucreze la acest material muzical in urma cu 3 ani, atunci cand viata ei era intr-un punct extrem de diferit si controversat.

„Simt cum mi-am gasit sentimentele din nou. As spune chiar ca nu m-am simtit niciodata mai linistita ca acum. Asa ca sunt pregatita sa lansez acest album”, a mai scris artista, adaugand ca acest album i-a fost ca un prieten devotat care a stat alaturi de ea non-stop, prin toate etapele procesul sau creative, de la suferinta la regasire.

Well, abia asteptam sa-I ascultam povestea sis a o punem pe repeat!

Partenerii Nostri