Muzica

Adele vorbeste despre relatia cu Rich Paul

Articol scris de UTV Data publicării:

Well, Adele si Rich Paul au ajuns din nou in atentia publicului dupa ce zvonul potrivit caruia cei doi se vor casatori in curand a iesit la suprafata. Stai, stai, stai, deja?

Adele si Rich Paul sunt oficial intr-o relatie  de anul trecut, alegand sa-si faca publica relatia prin mai multe postari pe Instagram in care acestia apar impreuna. Si aici vorbim atat de aparitii la meciuri NBA, cat si de diverse evenimente sau iesiri in oras.

Mai mult, la inceputul verii artista a implinit 34 de ani, motiv pentru care a ales sa isi sarbatoreasca ziua de nastere cumparand o casa in Beverly Hills, alaturi de Rich Paul. Si ce crezi? Casa era detinuta chiar de Sylvester Stallone! Daaaaamn! 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Evident, cei doi s-au mutat impreuna cu fiul lui Adele, Angelo Adkins, din vechea casnicie cu Simon Konecki, si cu cei 3 copii ai lui Paul. Si ca tot a venit vorba de asta, cantareata spune ca isi mai doreste copii si declara ca stabilitatea o ajuta foarte mult in procesul creativ si in cariera muzicala.

Ok, ok, hai sa vorbim putin si despre zvonul aparut in presa. Adele, intr-un interviu acordat ELLE, a fost intrebata daca vrea sa se casatoreasca din nou,  iar raspunsul ei a fost: “Da, absolut. Nu sunt maritata! Sunt doar indragostita! Sunt fooaarte indragostita, sunt mai fericita decat am fost vreodata.” Hmm… pai vrem si noi o invitatie la nunta. Pretty pleeaaase <3

Etichete: couple , adele , rich paul

Partenerii Nostri