K-pop-1200x858.jpg.optimal
Muzica

Afla motivul pentru care BTS nu va mai canta in engleza!

Articol scris de UTV Data publicării:

Desi au ajuns pe locul 1 in topuri cu piesa "Dynamite", baietii de la BTS, nu mai vor sa cante in engleza. Si daca va intrebati ce si cum, aflati ca grupul de K-pop a decis sa nu mai cante intr-o limba care nu-i reprezinta.

„Cred ca este o marturie pentru atuurile trupei si faptul ca ei pot contine nevoile companiei”, a spus Shin Young-Jae, presedintele casei de discuri Big Hit Music, cea care-i reprezinta pe baieti.

RM, unul dintre membrii trupei a spus ca "nu exista alta alternativa", iar Jin a declarat ca nu se simte firesc atunci cand canta in engleza:"Engleza pe care am invatat-o in scoala este foarte diferita de engleza din melodie si pentru a o interpreta am fost nevoit sa-mi sterg toate informatiile din cap."

Intr-un interviu din 2019, RM a declarat ca BTS nu si-a propus sa cante niciodata in engleza si nu-si doresc asta.

BTS nu și-a propus niciodată să cânte în engleză, iar într-un interviu din 2019, RM a spus: „Daca vom canta doar in engleza si schimbam lucrurile de baza, atunci nu mai suntem BTS. Nu cred ca vom putea face parte niciodata din mainstream-ul din State si nici nu-mi doresc asta.”

De asemenea, Jin a spus ca nu-si doreste ca HYBE, compania care detine Big Hit Music, sa preia controlul asupra carierei lor, iar in 2018, cand a resemnat contractul a declarat ca se bazeaza doar pe colegii lui de trupa si pe fani:

 „Am facut asta pentru ca am muncit foarte mult pana in acel punct, asa ca am vrut sa vedem unde putem merge in viitor. Nu stiu daca ar trebui sa spun asta, dar am zis - la naiba cu agentia, la naiba cu totul. Hai sa ne punem increderea in trupa, in fani, si sa o luam de la capat.”

 

Etichete: bts , andra brebu

Partenerii Nostri