AnneMarieLydiard_L
Muzica

Anne-Marie: "Eram trista si confuza"

Articol scris de UTV Data publicării:

Pandemia ne-a afectat pe toti, iar Anne-Marie nu face exceptie.

Artista s-a confruntat cu stari mai putin placute la inceputul pandemie, asa ca a decis sa mearga la terapie pentru a-si asigura din nou doza de good vibes si self-love.

Anne si-a dorit sa se asigure ca muzica ei exprima exact ceea ce ea simtea in acele momente, fara sa minta.

“Am scris multe lucruri inainte de carantina si apoi, in timpul carantinei am avut parte de multe urcusuri si coborasuri. Am fost la terapie. Acolo am inceput sa-mi dau seama cine sunt si sa invat sa gestionez sentimentele care-mi dadeau batai de cap. Asta se observa si in muzica. Am vrut sa fiu persoana care este sincera… Sper ca asta sa faca oamenii sa comunice mai usor si sa arunce o privire in adancul lor.”- a spus cantareata.

The 'Our Song' hitmaker - who has named her upcoming second studio album 'Therapy' - recently admitted her sessions with her therapist and writing music changed her life.

Da, perioada aceea a fost una perfecta pentru Anne. Stiti dupa ce ne-am dat seama? Well, artista si-a numit al doilea album, care este pe drum, “Therapy”.  Aceasta spune ca sesiunile cu terapeuta ei si songwritingul i-au schimbat viata.

“Muzica e terapie pentru toata lumea, ne ajuta sa trecem si perioade grele, daca ne simtim singuri, daca simtim ca avem nevoie sa ne pierdem si sa dansam in sufragerie, e mereu acolo pentru noi. Cand a venit pandemia nu imi mai petreceam viata prin muzica, m-am prabusit. Eram asa de jos, trista, confuza in legatura cu ceea ce ma face fericita, asa ca am inceput sa fac terapie o data pe saptamana si mi s-a schimbat viata.”- a continuat Anne.

Cat despre albumul care este pe drum, artista spune ca toate piesele sunt scrise in perioada ei de transformare, cand pleca de la terapie si scria mereu dupa.

Noi abia asteptam sa auzim ce ne pregateste Anne-Marie!

Much looooove <3

Partenerii Nostri