62nd Annual GRAMMY Awards - Show
Muzica LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 26: Lil Nas X and BTS perform onstage during the 62nd Annual GRAMMY Awards at STAPLES Center on January 26, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for The Recording Academy )

BTS a facut show la gala premiilor Grammy 2020!

BTS, trupa care a cucerit planeta, cunoscuta si sub numele de Bangtan Boys a fost prezenta pe scena premiilor Grammy din acest an, atragand toate priviriile atunci cand baietii au pasit pe covorul rosu.

De aceasta data, trupa nu a primit nici o nominalizare, fanii fiind, evident, dezamagiti, mai ales dupa ce BTS a facut recent istorie, devenind prima si singura trupa k-pop care a fost certificata cu platina de catre RIAA, in SUA, pentru albumul ''Love Yourself''. Insa asta nu i-a impiedicat pe baieti sa faca un show pe masura, alaturi de rapperul Lil Nas X, pentru ''Old Town Road All Stars'', RM facand o versiune a hitului, impreuna cu Lil Nas X, numita ''Seoul Town Road'', care a fost lansata anul trecut.

„Este mai mult decat un vis. Nu ne vine sa credem.”, a declarat RM pentru PEOPLE, chiar inainte de spectacol.

Aparitia acestora la Grammy a venit la scurt timp dupa ce baietii au lansat primul single din acest an, ''Black Swan'', care se regaseste pe albumul trupei, ''Map of the Soul: 7'', care va fi lansat pe 21 februarie.

Ahhh si inca ceva! Baietii vor pleca intr-un turneu mondial de promovare a albumului incepnd din aprilie. Deci, daca vreti sa-i vedeti pe scena, acum e momentul! But hurry up! Biletele se vand ca ''painea calda''!

Revenind la gala Grammy, fanii au avut parte de un moment savuros atunci cand Jimin si-a facut aparitia cu parul blond, acesta fiind laudat si apreciat pentru noua schimbare de look, pe Twitter.

Una peste alta, e clar ca baietii se bucura de o evolutie din ce in ce mai frumoasa!

Congrats, guys! <3

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: jin , j-hope , jimin , suga , rm , v , jungkook

Partenerii Nostri