bts
Muzica

BTS ia o pauza de la activitatile de grup! ''(...) am intrat într-o fază în care abia acum încercăm să ne găsim identitățile.’’

Articol scris de UTV Data publicării:

Membrii trupei BTS au decis sa se concentreze mai mult pe carierele lor solo, luând o pauza de la activitățile de grup. Da! Se intampla! Trupa BTS și-a anunțat de curând decizia pe care a luat-o cu privire la viitorul trupei, ajungându-se la concluzia ca fiecare membru BTS isi dorește ca pentru o perioada de timp sa se focuseze mai mult pe cariera solul, decât pe cea a trupei.

Așadar, pe 14 iunie grupul și-a încheiat Festa BTS, sărbătoarea anuală a aniversarii debutului lor, iar cu aceasta ocazie băieții au postat pe social media o filmare prin care și-au anunțat fanii ca urmează sa între intr-o pauza.

Prin urmare, cel care a pornit discuția a fost chiar Suga, spunând: ‘’Deci am intrat într-un extrasezon. Acum intram intr-o pauza.’’.„Ar trebui să vorbim de ce nu facem FESTA în acest an și de ce nu am creat prea mult conținut nou?” a continuat Suga. „Trebuie să vorbim despre direcția pe care o luăm.”

De asemenea, RM a adus în discuție și lupta cu identitatea BTS din ultimii ani, spunând: „Până la „ON” și „Dynamite”, am simțit că grupul BTS era în mâinile mele. Dar când am făcut „Butter” și „Permission to Dance”, nu prea mai știam ce fel de grup suntem.”

’Nu am timp să cresc. Nu doar în ceea ce privește abilitățile mele, ci și ca om. Sunt o persoană foarte diferită de cea care eram acum 10 ani și am nevoie de timp să mă gândesc și să fiu singur, astfel încât acele gânduri să se poată maturiza în ceva unic al meu (...) Nu am timp să mă gândesc. Trebuie să știu ce fel de persoană sunt, ce fel de grup este BTS, de ce sunt aici, ce înseamnă ceilalți membri pentru mine și calea pe care trebuie să o luăm în viitor’’

Mai mult, Jimin a venit în continuarea lui, spunând: „Cred că abia acum începem să ne gândim la ce fel de artist dorim ca fanii noștri să își amintească atunci când se gândesc la noi. Cred că de aceea trecem printr-o perioadă grea acum, pentru că am intrat într-o fază în care abia acum încercăm să ne găsim identitățile.’’

Pe când Jin a spus: ‘’(…) am început să simt că am devenit o mașinărie. Am propriile mele hobby-uri și lucruri pe care vreau să le fac singur.”

J-Hope a adăugat mai târziu: „Le-am spus asta de multe ori celorlalți membri… cred că trebuie să petrecem ceva timp separat pentru a învăța cum să ne unim din nou. Cred că acest moment este foarte important, așa că sper că nu vedeți asta doar într-o lumină negativă.”

Guys, stim ca declarațiile lor suna ca și cum s-ar anunță o destrămare a trupei, dar ghici ce… nici vorba de așa ceva! Și… nu o zicem noi, ci chiar Suga: ‘’Nu este ca și cum ne-am destrăma” și J-Hope, care a adaugat: ‘’Cu toții ne putem concentra cu adevărat pe activitățile noastre solo deocamdată, iar apoi ne vom întoarce împreună ca grup, acea sinergie va fi ca a nimănui altcuiva. Va fi mai bine decât înainte.”

Deci, în concluzie, în viitorul apropiat, băieții se vor axa mai mult pe cariera solo, lansând fiecare câte un album solo.

Și ca sa încheiem stirea frumos, dacă încă nu știai, BTS a lansat recent mult așteptatul album ‘’Proof’’ și piesa ‘’Net to Come (The Most Beautiful Moment). Enjoy!

P.s. Vezi mai jos cum a decurs discuția băieților.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: bts

Partenerii Nostri