bts
Muzica

BTS lanseaza un nou album pe 10 iunie

Articol scris de UTV Data publicării:

Get ready, ARMY! Piese noi de la BTS sunt deja pe drum.

Pe 17 aprilie, superstarurile globale au confirmat ca vor lansa un nou album, "We are Bulletproof". Prima degustare de muzica noua a grupului format din membrii RM, JIN, SUGA, J-HOPE, JIMIN, V si JUNGKOOK va avea loc pe 10 iunie.

Aflati la ultimul show al turneului "Permission to Dance on Stage" de la Vegas, band-ul a redat pentru fani un teaser de multumire cu fiecare membru al trupei BTS spunand la unison: "We Are Bulletproof" urmat de data: 10 iunie.

[공지] #BTS 신보 발매 안내 (+ENG/JPN/CHN)https://t.co/Pxb2rZbyCc pic.twitter.com/qkuPPA4cmx

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Duminica, casa de discuri a celor de la BTS, a oficializat stirea, postand un mesaj care confirma aparitia noului album in mai putin de 2 luni.

"Buna ziua. Suntem BIGHIT MUSIC. BTS va reveni cu un alt album nou pe 10 iunie 2022. Detaliile despre noul album vor fi furnizate intr-o notificare separata la o data ulterioara. Asteptam cu nerabdare dragostea si sprijinul vostru pentru noul album al BTS. Va multumim.”

Acesta va fi primul album al grupului de la lansarea din noiembrie 2020 a albumului Be, care gazduieste hit-urile , „Dynamite” si „Life Goes On”. De atunci, au lansat inca doua single-uri solo nr. 1: „Butter” si Permission to Dance” care au ajuns in topuri saptamani la rand .

Etichete: bts

Partenerii Nostri