Muzica

Carbi B vorbeste despre problemele globale

Articol scris de UTV Data publicării:

Cardi B se pronunta dupa ce presedintele Vladimir Putin a recunoscut doua regiuni separatiste pro-Rusia din Ucraina ca independente si a ordonat dislocarea de trupe in regiune. 

„As dori ca acesti lideri mondiali sa inceteze sa se mai lupte pentru putere si sa se gandeasca cu adevarat la ai cui cetateni sunt afectati cu adevarat, pe langa faptul ca de intreaga lume se afla într-o criza", a scris ea pe Twitter la primele ore ale diminetii, dupa ce un fan a intrebat despre ce gandeste Carbi in legatura cu actiunile lui Putin. „Razboiul, sanctiunile, invaziile ar trebui să fie ultimul lucru pentru care acesti lideri isi fac griji."

Cand un alt fan a raspuns pe Twitter ca mesajul postat pe twitter nu apartie lui Cardi B, artsta a clarificat lucrurile cu un videoclip.

„Acest telefon nu este piratat, sunt cu adevarat eu!" declara ea in clipul de aproape un minut distribuit pe Twitter. „De fapt, vreau sa spun o multime de lucruri, dar ma voi ocupa doar de treburile mele pentru ca uneori, simt ca am o platforma atat de mare încat, daca nu spun lucrurile potrivite, as putea fi ucisa."

Desi are preocupari legate de siguranta, castigatoarea Grammy-ului si-a detaliat gandurile despre ceea ce se intampla pe plan politic in intreaga lume. „Nu sunt de partea NATO, dar nici de partea rusilor nu sunt, de fapt sunt de partea cetatenilor, pentru ca lumea trece acum printr-o criza economica", a spus ea. „Aceasta inflatie nu numai in America, ci peste tot in lume, este foarte greu de redresat. Sunt atat de multe transporturi si imbarcari care au ramas in urma, China nu prea se incurca cu noi, o multime de bunuri sunt in urma."

Etichete: cardi b

Partenerii Nostri