Muzica

Cardi B a anuntat lansarea noului sau album!

Articol scris de UTV Data publicării:

Cardi B a dat sfoara in tara ca vine un album traznet! Ne-a zis exact si cand planuieste sa-l scoata si cum are de gand sa-l promoveze; Stim ca a fost un an plin cu de toate pentru Cardi si familia ei, asa ca-s curioasa cu ce dume si mai ales pentru cine, o sa vina pe acest album. :D

Desi este extrem de ocupata, deoarece recent a devenit mama pentru a doua oara si lucreaza la noul sau rol din filmul “Assisted Living”, ea si-a asigurat fanii ca in 2022, va aparea continuarea albumului sau “Invasion of Privacy”.

”Am incercat mult sa-mi echilibrez viata de mama. Am mult de lucru acum. Sunt intr-o multime de proiecte care necesita mult din timpul meu, pe langa asta sunt si mama si trebuie sa lansez si albumul. Nu doar ca trebuie sa scot un album, trebuie sa filmez si pentru un film. Trebuie sa fac atat de multe.”, a spus Cardi.

De asemenea, Cardi a declarat ca pandemia i-a pus piedici si ca a incetat sa mai lucreze la album, pentru ca a facut-o sa se simta “descurajata” si i-a limitat posibilitatile de promovare ale albumului.

Artista intentioneaza sa organizeze si o serie de petreceri cu ajutorul carora sa lanseze si sa-si promoveze albumul, pe care nu le-a putut organiza din cauza restrictiilor cauzate de covid.

„Imi plac petrecerile de lansare a albumelor. Mi-ar placea o petrecere de lansare a albumului la New York. As putea avea una si in Atlanta, dar vreau una si acasa. Si vreau sa vad oameni. De aceea am decis sa-mi iau timpul necesar pentru lansare”, a incheiat rapperita.

Etichete: cardi b , andra brebu , new music , album , 2022

Partenerii Nostri