mihai
Muzica

Ce metoda a folosit Mihai Trăistariu pentru a slabi 10 kilograme

Articol scris de UTV Data publicării:

Mihai Trăistariu a participat la un singur show de supravietuire, dar i-a fost de ajuns. De atunci, artistul le-a refuzat pe toate. Chiar daca nu vrea sa mai participe la astfel de show-uri, Mihai Trăistariu isi mentine conditia fizica "fara cura de renume”.


Mihai Trăistariu a reusit sa slabeasca 10 kilograme dupa ce s-a infometat folosind metoda unei foste iubite . El si-a dorit sa slabeasca si a reusit. Cantaretul, nu a mancat nimic in primele zile, a facut sala si a baut apa cu lamaie.


Acum este mandru de greutatea la care a ajuns, dar recunoaste ca si-a dat seama ca infometarea nu este o solutie sanatoasa dupa ce a "cazut intr-o stare de lesin".


"Recunosc că prima dată când am auzit de treaba asta a fost prin 2009, când aveam o iubită, cu care m-am și logodit, și care se înfometa, își lua la ea un morcov în poșetă (...) M-am ambiționat și am zis să mă înfometez și eu să văd cum e înfometarea și efectiv în primele zile nu am mâncat nimic.[...]
Am început să fac și sală ca să dau kilogramele mai repede și m-am înfometat, mi-am făcut apă cu lămâie pentru că știam de la profesorul meu de sport că apa cu lămâie taie foamea și mi-am stors actritura în apă, mi-am pus-o în frigider și din oră în oră beam câte 2-3 guri ca să îmi taie foamea și așa m-am abținut 2-3 zile, am căzut într-o stare de leșin și mi-am dat seama că nu este chiar ok și încet-încet am început să mănânc foarte puțin” a povestit Mihai Trăistariu.

Etichete: dieta , mihai traistariu

Partenerii Nostri