Muzica Foto: Youtube/Captura de ecran

Delia a scos un videoclip controversat pentru piesa “Sirena Apelor”

Articol scris de UTV Data publicării:

“Sirena Apelor” este o melodie hipnotizanta, cel putin asta spun fanii Deliei. Piesa este un cover dupa piesa lui Conte Casanova. Delia a pastrat liniile si versurile piesei originale dar a adaugat si ea influentele sale proprii alaturi de producatorul Alex Cotoi.

Piesa are un videoclip cel putin indraznet!

Artista este imbracata din cap pana in picioare in latex, are parul umed, cercei in sprancene si un machiar dramatic al ochilor. Clipul a fost facut de Bogdan Daragiu care ne-a portretizat o sirena… mai altfel, o ‘sirena moderna’.

“Imi place sa experimentez din punct de vedere muzical, iar Alex Cotoi e partenerul ideal de ‘joaca’. “Sirena Apelor”  este una dintre piesele pe care abia asteptam sa o lansez. Am redescoperit-o de curand si m-am bucurat ca am putut sa o relansez. Eu apreciez mult cultura roma, asa ca m-au atras inevitabil foarte mult influentele de lautarie ale piesei”, a spus Delia.

Parerile sunt impartite.

Inca de dinainte de a fi lansat piesa, Delia arunca mici hint-uri in legatura cu aceasta, posta poze de la filmari si mici snippet-uri din piesa iar paginile de socializare ale artistei se umpleau de comentarii.

Majoritatea comentariilor de pe Youtube au fost pozitive: “Nu ma pot opri din ascultat”; “Esti geniala, Delia”; “Interesant, o combinatie de stiluri, suna original”.

Cu toate acestea, comentariile rautacioase nu au intarziat sa apara… mai ales pe Facebook: “Fereasca Dumnezeu. Pacat de vocea ta”; “Un videoclip horror”;

Tu ce parere ai despre piesa? Iti place noua lansare a Deliei?

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: delia

Partenerii Nostri