Muzica

Doja Cat nu va mai lucra cu producatorul muzical Dr. Luke! Aceasta il acuza de furt si de minciuna!

Articol scris de UTV Data publicării:

Doja Cat a vorbit despre relatia sa cu producatorul Dr. Luke si a dezvaluit ca nu doreste sa mai colaboreze cu el pe viitor.

Cantareata a lucrat alaturi de Lukasz Gottwald, pe numele sau real, in varsta de 48 de ani, la piesele ei de succes Say So, Best Friend si Kiss Me More.

Intr-un interviu pentru revista Rolling Stone, Doja Cat a discutat despre procesul sau creativ alauri de Dr. Luke si a spus ca nu mai are "nevoie" sa lucreze cu el.

"Mie imi este indiferent. Nu cred ca trebuie sa lucrez din nou cu el. Nu cred ca trebuie sa lucrez cu el in viitor.Stiu asta.", a spus Doja. "Cred ca a fost, cu siguranta, dragut din partea mea sa lucrez cu el.", a continuat rapperita.

Hai sa ne-ntoarcem inapoi in timp, mai exact in 2004, cand Kesha a lansat o serie de acuzatii impotriva producatorului muzical in care a sustinut ca acesta a agresat-o si a abuzat-o sexual. El a negat toate acuzatiile.

Intorcandu-ne in prezent, la interviul Dojei Cat, aceasta a mai marturisit ca nu a mai colaborat cu el "de foarte mult timp" si a insinuat ca acesta a jucat un rol minor in procesul de productie a pieselor ei. 

"Nu am mai lucrat cu el de foarte mult timp.", a spus artista. "Multe dintre melodiile pe care el e creditat au fost...Ok, cred ca si-a atribuit credite pentru niste rahaturi, unde eu cred ca nu merita sa-si ia niciun drept, pentru ca n-a lucrat nimic la piesele acelea.", a incheiat Doja.

Dr. Luke inca nu a raspuns acuzatiilor. 

Etichete: andra brebu , doja cat , dr. luke

Partenerii Nostri