Muzica

Drake & Taylor Swift!? Poza care ii trimite pe fani in fantezie

Articol scris de UTV Data publicării:

Drake isi trimite fanii in fantezie dupa ce a distribuit o fotografie veche cu el imbratisand-o pe Taylor Swift alaturi de un mesaj criptat. Acum internetul incearca sa-si dea seama despre ce este vorba. Sa fie vorba de o colaborare muzicala intre cei doi, sau in sfarsit se intampla ceva epic intre ei?

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Fanii Taylor Swift si Drake isi pierd mintile chiar acum, si asta pentru ca nu au idee de ce fotografia veche in care rapperul o imbratiseaza pe Taylor intr-un moment fericit, a aparut pe una dintre cele mai recente postari pe Instagram ale acestuia, printre alte serii de instantanee care l-au inclus si pe fiul sau Adonis.

Fara un indiciu despre modul in care fotografiile sunt conectate, Drake a scris un comentariu destul de misterios „Sunt prea soft pentru a intelege semnificatia muncii grele.

Ce parere are Joe Alwyn??? Nu stim inca.  Tay-Tay are o relatie bine ascunsa de ochii publicului cu actorul englez de mai bine de 5 ani, iar cei doi tocmai au castigat un premiu important.

Acestia au fost recompensati in cadrul galei Broadcast Music Inc Awards. Joe si Taylor au inceput sa colaboreze si pe plan muzical abia anul trecut, in pandemie. Prima lor colaborare a fost pentru piesa "Betty". Piesa i-a purtat noroc lui Joe Alwyn si i-a adus primul premiu in calitate de compozitor.

 

Etichete: drake , taylor swift

Partenerii Nostri