d079d1a9-dfda-47f0-8d93-a17772e96ea1
Muzica

Dupa frenezia provocata de „Kalinka”, Morandi revine în forta cu „Professional Liar”

Articol scris de UTV Data publicării:
Cu un singur cuvant - „Kalinka”, Morandi a cucerit zeci de teritorii, playlisturi si topuri muzicale, dar si milioane de fani din intreaga lume iar acum a sosit momentul pentru un nou single – „Professional Liar”. Morandi vrea sa continue succesul dobandit de hit-ul „Kalinka” si de cele doua versiuni ale sale (remixul lui Burak Yeter si colaborarea cu rapperul american Swanny Ivy) cu single-ul „Professional Liar”, piesa compusa tot de Randi si Marius Moga. Piesa are un sound disco electronic si exploreaza iubirea intr-o era digitala.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Professional Liar” este a doua piesa de pe noul album in lucru si continua direcțta muzicala fresh, electronic dance, pastrand totodata accentele melancolice si profunde pentru care muzica Morandi a ajuns sa fie cunoscuta. Videoclipul este regizat de Bogdan Daragiu si a fost filmat in Bucuresti, intr-un decor futuristic, electric, inspirat de un viitor dominat de tehnologie, roboti si inteligenta artificiala. Daca ar trebui sa vorbim despre cifrele obtinute de Kalinka peste hotare, trebuie mentionat ca videoclipul piesei a adunat peste 72.000.000 de vizualizari pe YouTube, single-ul a fost pe primele locuri in topurile digitale de pe Spotify si Apple Music, dar si in cele radio & TV, din tari precum Polonia, Grecia, Turcia, Rusia, Croatia, Ucraina, Germania. Morandi a insemnat intotdeauna diversitate, atat in privinta sound-ului, versurilor, a vocilor prezente pe piese, cat si a colaborarilor cu alti muzicieni. Morandi este unul dintre primele proiecte muzicale romanesti care au cucerit piata internationala. In 2004 se lansa primul single, Love Me, urmat de 3 albume de succes care au cucerit radiourile si cluburile din peste 16 tari, sute de concerte, nenumarate premii nationale si internationale si turnee de promovare. Majoritatea pieselor Morandi au ocupat locul 1 in topurile din Europa de Est, iar hit-ul Angels a fost declarat la momentul respectiv cea mai descarcata piesa din toate timpurile in Rusia si Ucraina.

Partenerii Nostri