Muzica

Frank Ocean isi anuleaza cel de-al doilea concert de la Coachella

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa marele scandal prin care Frank Ocean a trecut la Coachella se pare ca acesta nu se fereste de o noua controversa.

"A fost un show haotic. Dar exista frumusete in haos. Show-ul nu a decurs cum mi-am dorit eu dar m-am simtit foarte bine si ne vom revedea in curand", a transmis artistul dupa show.

Ce scandal?

Ei bine, Frank Ocean a fost headliner pe data de 16 aprilie la cunoscutul festival din California, Coachella. Dar lucrurile nu au mers conform planului, artistul a avut o intarziere de o ora iar show-ul s-a incheiat abrupt, acesta le-a transmis fanilor un "Multumesc frumos", si a parasit scena lasand in urma o mare de oameni nemultumita, huiduind si strigand "Il vrem pe Frank".

Mai mult decat atat, o mare parte din melodii nici macar nu au fost interpretate de artist, dj-ul le-a dat play iar Frank Ocean dansa pe ele. Hmm...okay? Fanii cantaretului sunt foarte suparati (pe buna dreptate daca ma intrebati pe mine), deoarece foarte multi au venit din toate colturile Americii ca sa il vada pe Frank cum isi interpreteaza piesele dar au primit un show plin de jumatati de masura.

Cu toate acestea, o parte din fani i-au luat apararea lui Frank, desi nu a mai cantat pe o scena din anul 2017, acesta a avut un motiv intemeiat pentru modul in care s-a comportat la festival. In anul 2020 fratele lui mai mic, Ryan Moore, a murit intr-un accident de masina la varsta de doar 18 ani iar acest incident l-a afectat foarte mult pe cantaretul american.

Motivul pentru care Frank Ocean si-a anulat cel de-al doilea concert de la Coachella este unul medical.

Artistul sustine ca a suferit doua fracturi si o entorsa la piciorul stang, informeaza AFP.

"Dupa ce s-a ranit la picior in cadrul festivalului de saptamana trecuta, Frank Ocean nu a putut sa ofere publicului concertul pe care si-l dorea. Din acest motiv cel de-al doilea concert a fost anulat cu 72 de ore inainte, este o necesitate", a declarat managerul artistului american.

Etichete: coachella , frank ocean

Partenerii Nostri