bts
Muzica

Get ready army!? Baietii de la BTS sunt obligati sa faca armata in Coreea

Articol scris de UTV Data publicării:

Ups! Veste proasta pentru fanii BTS, baietii vor lua o pauza de la muzica pana in 2025. Se pare ca, acestia chiar vor merge in armata si nu vor mai putea sa sustina concerte. Chiar daca, initial se daduse o derogare de la aceasta regula, momentan, presa de peste Ocean sustine ca baietii vor merge pe bune in armata.


In Coreea de Sud, toti barbatii cu varsta cuprinse intre 18-28 de ani sunt obligati sa ia parte la serviciul militar, pentru cel putin 18 luni. In 2018, starurile K-POP au putut cere o derogare de la aceasta lege, ceea ce permite amanarea serviciului militar pana la 30 de ani.


Acum, celebra trupa, a anuntat ca isi va intrerupe temporar cariera pentru ca membrii sai sa-si efectueze serviciul militar obligatoriu, incepand cu artistul Jin, fiind primul care va implinii varsta de 30 de ani. Acesta va demara procedura de recrutare la sfarsitul lunii octombrie, imediat dupa ce va lansa primul sau single in calitate de artist solo.


„Atât casa noastră de producţie, cât şi membrii BTS aşteaptă cu nerăbdare ca grupul să îşi reia cariera în jurul anului 2025 după efectuarea stagiilor lor militare”, a anuntat casa de discuri Bighit Music.

Etichete: bts , armata

Partenerii Nostri