Muzica

Get ready ARMY! BTS, regii retelelor sociale vor avea propria linie de Tamagotchis

Articol scris de UTV Data publicării:

Get ready ARMY! BTS va avea propria linie de Tamagotchis. Jucariile vor fi disponibile incepand cu 17 septembrie in doua versiuni de culori: violet și roșu.

Jucatorii pot schimba tinutele idolilor K-pop in trei stiluri diferite — pijamale, antrenament de dans și mic drop — inainte de a canta piesa "Dynamite". Pe tot parcursul zilei, personajele trupei de baieti isi desfasoara si programul zilnic de trezire, probe muzicale, dans și sauna.

Avem aici adorabila reclama TinyTAN Tamagotchi BTS.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Toate trupele muzicale si-ar dori armata de fani a celor de la BTS. Multumita lor, in ultima luna, band-ul a inregistrat trei noi recorduri pe retelele de socializare Instagram, Twitter si TikTok,  potrivit site-ului oficial Guinness.  BTS se mandreste acum cu 60,2 milioane de urmaritori pe contul lor de Instagram si detine recordul pentru cel mai urmarit music group a platformei.

Fan la fan trage! Stay tuned

Etichete: bts

Partenerii Nostri