Muzica

Gwyneth Paltrow este atacata de avocat pentru ca este prietena cu Taylor Swift

Articol scris de UTV Data publicării:

Fanii Taylor Swift au fost socati in momentul in care Gwyneth Paltrow a fost atacata in sala de judecata pentru prietenia pe care aceasta o are cu Taylor Swift. Stai, stai, ce?

Actrita Gwyneth Paltrow este data in judecata de Terry Sanderson. Acesta sustine ca a fost grav accidentat in 2016 la ski si o da in judecata pe actrita pentru $300.000 de dolari. Paltrow crede ca acest proces nu isi are rostul si il da si ea in judecata inapoi pe Terry pentru suma de $1 dolar. (daune simbolice)

In timpul procesului, avocata Kirstin VanOrman a intrebat-o pe Paltrow daca a fost inspirata sa il dea in judecata “simbolic” pe Terry datorita lui Taylor Swift, care a castigat un proces impotriva Dj-ului David Mueller in 2015.

VanOrman: “Este adevarat ca Taylor Swift te-a invatat sa dai in judecata pentru “daune simbolice”?

Gwyneth: “Nu, nu am stiut de acest proces prin care Taylor a trecut, acum am aflat si eu de el.”

VanOrman nu s-a oprit aici si a continuat: “Consideri ca ai o relatie de prietenie cu Taylor?”

Gwyneth: “Nu, nu suntem prietene, pot spune ca suntem doar cunostinte, mi-am dus odata copii la un concert de-al ei, vorbim foarte rar.”

VanOrman: “Nu i-ai facut niciodata cadouri cu tenta sexuala artistei?”

Avocata se refera la o reclama din 2021 pentru brandul Goop, in care actrita a introdus un vibrator intr-o punga de cadou adresata lui Taylor Swift.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: taylor swift , judecata

Partenerii Nostri