Muzica

James Blunt a petrecut mai mult de un deceniu scriind la o piesa

Articol scris de UTV Data publicării:
Wooow! Se pare ca lui James Blunt i-a luat 12 ani sa scrie o piesa! Daaa, mai mult de un deceniu. A lot! We'll, noul album al artistului "The Stars Beneath My Feet", contine, printre altele, o piesa pe care a inceput sa o scrie in urma cu 12 ani. Mai exact, este vorba despre melodia "Love Under Pressure".
 
''Am avut in minte partea pianului inca de acum 12 ani", a spus el pentru revista Red.
 
"Toti prietenii mei veneau pe la mine si ma intrebau daca pot sa le cant ceva nou, dar nu am reusit sa o transform intr-o melodie completa.", a continuat artistul.
 
Ei bine, dupa aproape doua decenii in industria muzicala, James considera ca melodiile lui sunt "mai puternice" acum, dar ii este, totusi, teama ca si-a pierdut "inocenta".
 
"Chiar cred ca melodiile mele sunt mai puternice acum fata de perioada de inceput, dar. in acelasi timp, in muzica, exista o frumusete anume in vulnerabilitate si inocenta. Ma simt mult mai bun ca si compozitor acum, dar in acelasi timp simt, simt cumva ca inocenta mi-a fost luata cu timpul.'', a continuat James. 
 
 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: utv , unews , james blunt

Partenerii Nostri