Muzica

Jessie J a povestit despre pierderea sarcinii

Articol scris de UTV Data publicării:

Jessie J a trecut prin cel mai greu moment al vietii sale, după ce a pierdut o sarcina. Aceasta decisese "sa devina mama pe cont propriu", cu ajutorul medicinei si, desi reusise sa ramana insarcinata, bucuria ei a fost de scurtă durata. Acum, la luni bune de la acel moment, artista a povestit despre drama vietii ei.

Invitata la podcastul The Diary of a CEO, Jessie a detaliat clipele traite in noiembrie 2021 si a povestit cum acea experienta dureroasa a invatat-o mai multe despre dragostea de sine, scrie People.

"Am facut doua ecografii in aceeasi zi si, intre prima si a doua, bebelusul a murit. Cand am ajuns acasa si m-am intins in pat, m-am simtit mai singura ca oricand. Imi amintesc ca stateam intinsa, stiind ca sunt acolo, dar de fapt că nu mai eram. Asa am tinut-o o saptamana", a povestit, cu sinceritate, artista britanica.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Etichete: jessie j

Partenerii Nostri