Muzica

Jesy Nelson paraseste Little Mix! ''Adevarul este ca a face parte din trupa mi-a afectat sanatatea mintala.''

Articol scris de UTV Data publicării:

Veste trista pentru fanii Little Mix! Din pacate, Jesy Nelson a confirmat, oficial, plecarea din trupa, dupa ce in urma cu o luna PR-ul acesteia a declarat ca Jesy a decis sa ia o pauza de la a canta alaturi de colegele sale din motive medicale, cu totii crezand ca decizia este una temporara si nu definitiva.

Ei bine, in cele din urma, se pare ca artista le-a adresat fanilor de pe Instagram un mesaj emotionant, prin si-a anuntat retragerea definitiva din trupa, marturisind ca unul dintre motiviele principale pentru care a luat aceasta decizie a fost faptul ca presiunea constanta la care a fost supusa i-a afectat sanatatea mintala. „Ultimii noua ani in care am facut parte din Little Mix au fost cei mai incredibili din viata mea. Am realizat lucruri pe care nu le credeam posibile. De la a castiga primul premiu Brit, la spectacole epuizante, la a ne face prietenii si fani in toata lumea. Nu pot sa va multumesc destul pentru ca m-ati facut sa ma simt cea mai norocoasa fata din lume.”

„Adevarul este ca a face parte din trupa mi-a afectat sanatatea mintala. Este greu sa traiesti cu presiunea constanta de a fi intr-un grup de fete si a te ridica la inaltimea asteptarilor. Vine un moment in viata in care trebuie sa ne ingrijim pe noi inainte de a face alti oameni fericiti si simt ca acum este momentul pentru acest proces. Deci, va anunt ca parasesc Little Mix.”, a continuat artista.

De asemenea, Jesy a declarat ca este momentul in care simte isi petreaca timpul alaturi de persoanele dragi.

„Trebuie sa petrec timp cu oamenii pe care ii iubesc, sa fac lucruri ce ma fac fericita. Sunt gata pentru un nou capitol in viata mea. Nu sunt sigura cum va arata, dar sper ca o sa va gasesc acolo pentru a ma sprijini.”.

Intre timp, fostele sale colege de trupa si-au exprimat tristetea pe retelele de socializare, dar, in acelasi timp, si-au manifestat sustinerea si iubirea pentru Jesy. „Dupa noua ani uimitori impreuna, Jesy a decis sa paraseasca Little Mix. Acesta este un moment incredibil de trist pentru noi, dar o sustinem pe deplin pe Jesy. O iubim foarte mult si suntem de acord cu faptul ca este important sa faca ceea ce este potrivit pentru sanatatea si bunastarea ei mintala.”.

„Inca ne bucuram de calatoria noastra si noi trei nu suntem pregatite sa se termine. Știm ca vestea ca Jesy paraseste grupul este suparatoare pentru fanii nostri. Va iubim mult si suntem recunoscatoare pentru loialitatea si sustinerea voastra. Asteptam sa va vedem pe multi in turneu.”, au incheiat acestea.

 

Etichete: utv , little mix , jesy nelson

Partenerii Nostri