Muzica

Joe Jonas: "S-a simtit formal, serios si permanent"

Articol scris de UTV Data publicării:

Va mai aduceti aminte de anul 2013, in care trupa Jonas Brother a ales sa se desparta?

Well, se pare ca Joe Jonas nu a stiut nimic legat de acest lucru, iar vestea a venit este el ca un tsunami.

Cantaretul a vorbit deschis despre decizia fratelui sau, Nick, de a renunta la trupa pentru a se putea focusa pe o cariera solo

"Am mers la intalnirea aceea cum merge un turist la plaja. M-am trantit pe canapea si am spus: Care-i treaba? si mi-am ridicat picioarele sa stau mai comod. N-am vazut tsunami-ul venind. Tsunami-ul era inauntrul meu, construindu-se pe masura ce Nick vorbea. Inca imi amintesc exact ce cuvinte a folosit, care sunt putin diferite de ceea ce-si aminteste Kevin, dar m-au lovit profund, a spus: Inima mea nu mai este in acest proiect."- a spus Joe.

Joe se temea de faptul ca Nick n-o sa se razgandeasca si ca va ramane serios in privinta separarii de grup.

"A fost ceva ce tatal nostru ne-am spune. Foarte pastoresc. Ceva de moda veche, ceva ce doar un gentleman la divort i-ar putea spune partenerului sau. S-a simtit formal, serios si permanent."-a continuat Joe.

Totul e bine cand se termina cu bine... sau cu trupa reunita! Nu stim cum s-a razgandit Nick sau ce l-a determinat, dar in 2019, The Jonas Brothers a revenit pe scena in formula de 3.

"Am crescut toti unul langa altul, stiu ca mereu ii voi avea alaturi pe fratii mei, ca familie, ca prieteni si ca sange."- a incheiat Joe Jonas.

Partenerii Nostri