EXCLUSIVE: The Jonas Bothers, Joe, Nick & Kevin head to lunch at a Cafe in Holloway Road in North London to continue their promotional tour of London to promote their new music. Joined by Joes wife Sophie Turner as she arrived in a very revealing two piec
Vedete Foto:Profimediat Images/O poza poate spune o mie de cuvinte, dar nu este povestea mea

Sophie Turner a facut primele dezvaluiri despre despartirea de Joe Jonas: “Au fost cele mai grele zile din viata mea… nu stiam daca voi reusi sa supravietuiesc”

Articol scris de UTV Data publicării:

Sophie Turner a vorbit intr-un interviu pentru British Vogue despre noul serial in care va juca dar si despre despartirea de fostul ei sot, Joe Jonas.

Actrita cunoscuta din celebrul serial “Game of Thrones” a fost portretizata de mass-media ca fiind o mare petrecareata si o mama care isi pune copiii pe locul doi iar acest lucru a enervat-o la culme.

“Au fost cele mai grele zile din viata mea”, a spus Sophie Turner pentru British Vogue. “Imi aduc aminte ca eram pe platoul de filmare al serialului Joan, aveam un contract semnat si nu puteam sa plec sa imi vad copiii, trebuia sa mai stau inca doua saptamani. Toate acele articole care au aparut in presa m-au lovit din plin. A durut foarte tare pentru ca eu chiar pun totul la suflet, si credeti-ma ca ‘vina de mama’ este un lucru extrem de adevarat! Imi spuneam in fiecare seara: ‘nimic din ce se scrie despre mine nu este adevarat. Esti o mama buna, niciodata nu ai fost o petrecareata,” a continuat actrita.

Citeste si "Joe Jonas are o noua iubita. Cine este Stormi Bree?"

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE  - Game of Thrones English actress Sophie Turner rocks a large gold band as she looks in great mood as she's pictured having a great time with her daughter and friends in Sunny London.*PICTURES TAKEN

Sophie Turner: “Au fost cateva zile in care nu stiam daca voi reusi sa supravietuiesc”

Desi sunt anumite lucruri pe care actrita din “X-Men” nu le poate discuta public din motive legale, ea a susinut anterior ca a aflat despre divotul lor din presa, dupa ce Joe a depus actele de divort si publicatiile au preluat aceasta informatie. Apoi, nu a durat mult pana cand au inceput sa apara povesti despre ea ca fiind o "mama denaturata."

“Este de neimaginat cati oameni vor inventa lucruri despre tine si le vor posta doar pe baza unei poze, fara sa cunoasca amanunte. O poza poate spune o mie de cuvinte, dar nu este povestea mea (referinta la poza din club in care apare actrita, poti vedea poza aici). S-a simtit ca si cum as fi privit un film despre viata mea pe care nu l-am scris, produs sau jucat eu. A fost socant. Inca sunt in soc.”, a spus Sophie Turner.

„Vreau sa spun, acelea au fost cele mai rele cateva zile din viata mea. Au fost cateva zile in care nu stiam daca voi reusi sa supravietuiesc. Imi sunam avocatul spunandu-i: ‘Nu pot sa fac asta. Pur si simplu nu pot’. Nu am fost niciodata suficient de puternica pentru a ma apara. Dar ea mi-a amintit că pentru copiii mei ma luptam. Odata ce cineva îmi spune: ‘Fa-o pentru copiii tai’, o fac. Nu as face-o pentru mine, dar voi gasi puterea pentru ei”, a mai spus Sophie Turner pentru Vogue.

Citeste si "Cum a reactionat mama lui Joe Jonas cand fiul ei a cantat pe scena piesa scrisa pentru Sophie"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri