Muzica

Juice WRLD i-a lasat iubitei sale doua scrisori inainte sa moara

Articol scris de UTV Data publicării:

Luna aceasta s-a implinit un an de la disparitia lui Juice WRLD, asa ca iubita lui, Ally Lotti, a share-uit doua scrisori extrem de emotionante pe care rapper-ul i le-a lasat inainte sa moara, scrisorile fiind dedicate special ei si fanilor acestuia.

Ally a gasit cele doua scrisori, in portofelul sau, in decembrie anul trecut, in timp ce se pregatea sa plateasca pentru outfit-ul pe care urma sa-l poarte la inmormantarea acestuia.

Prima scrisoare ii este adresata ei si contine urmatorul mesaj: "Tu esti sanatatea mea, raiul meu, prima si ultima mea iubire adevarata, prietena mea cea mai buna, casa mea... Esti totul", in timp ce cea de-a doua scrisoare le este adresata fanilor. ''Am fost ranit pentru atata vreme fara sa fiu reparat. Voi m-ati reparat pe viata... Deci nu va pot pierde din vedere. Voi sunteti umbrela mea atunci cand ploua, ma tineti departe de lacrimiile mele si de durerea lumii".

We love U too, Juice, ai fost si ramai a real one! R.I.P Legend!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri