lidia buble
Muzica

Lidia Buble: „La Deva am lucrat cu tata în cimitir, la gropi(...)"

Articol scris de UTV Data publicării:

Cu toate ca în prezent Lidia Duble este una dintre cele mai iubite artiste din România, inainte de faima a muncit din greu pentru a-și câștigă traiul, făcând diferite meserii care i-au adus un venit în viață de zi cu zi pentru a se întreține și, ulterior, pentru a-și putea plătii chiria în București.

Mai exact, fiind invitata în emisiunea Alexandrei Ungureanu, artista s-a deschis și a povestit sincer despre cum și-a castigat primii banii, spunând ca pana sa devină cunoscuta a fost femeie de serviciu, bona și a lucrat chiar și cu ziua, alături de tatal ei, în cimitir, semn ca nu s-a ferit absolut deloc de munca, reușind sa câștige 100 de lei pe zi.

„La Deva am lucrat cu tata în cimitir, la gropi. Știu că nu s-ar aștepta nimeni. Am fost o fire independentă de mică și îmi era rușine să le cer bani alor mei. Au crescut 11 copii și să mă duc eu să le cer bani. Am zis că încep să muncesc și fac bănuții mei. Primul job a fost în cimitir, cu tata. Primeam 100 lei pe zi, eram independentă, aveam bănuții mei. Apoi am fost femeie de serviciu la tipografie. Toată vara nu mă duceam cu fetele în oraș și la agățat de băieți, că oricum n-ar fi vrut nimeni să o agațe pe aia care a lucrat în cimitir, pocăita care a lucrat în cimitir. Apoi am fost tot un soi de femeie de serviciu la o cafenea în mall-ul din Deva, apoi am lucrat la un solar, un salon de bronzat", a povestit Lidia Buble.

Mai mult, odată cu aceasta destainuire, artista a mărturisit ca iei dorește sa scrie o carte despre parcursul ei în viață, dar și despre întâmplarea care a ajutat-o să ajungă o cântăreață de succes.

"În București, primul job a fost de bonă, apoi ajutor pentru un manager de vânzări auto și apoi m-am împrietenit cu o fată care-și dorea să devină cântăreață”.

Ei bine, se pare ca fix acea prietena care iei dorea sa devină cântăreața a rugat-o pe Lidia sa o însoțească la un studio unde era și Adi Sînă care a provocat-o pe artista sa cânte, considerând-o potrivită pentru piesa ’Noi simțim la fel’’. Dacă va amintiți bine, aceasta este chiar piesa cu care Lidia s-a lansat în muzica, ajungând rapid în toate topurile muzicale din România.

"80% din cariera mea i-o datorez lui Adi Sînă. El m-a descoperit din greșeală. Îmi doresc și o să mă țin de cuvânt să scriu o carte. Tot ce s-a întâmplat cu cariera mea e un fel de vis american trăit pe pământ românesc", a continuat Lidia Buble.

Etichete: lidia buble

Partenerii Nostri