Muzica

Megan Thee Stallion vrea sa colaboreze cu Adele

Articol scris de UTV Data publicării:

Rapper-ul „Savage" și hitmakerul „Easy On Me" s-au trezit virale pe Tik Tok, avand un trend pe care il facea toata lumea cu piesele lor mixate impreuna si de aici a aparut dorinta lui Megan Thee Stallion sa colaboreze cu Adele. 

Artista a declarat pentru o revista renumita din state: „Sa ii spuna cineva să mă sune pentru că sunt gata!"

 
Desi există diferențe considerabile între cele doua artiste, deoarece Adele se ocupă de durere, iar Megan Thee Stallion într-un fel de bucurie furioasă. Dar sub aceste diferențe contingente, se află aceeași credință în puterea sinelui; o înțelegere a faptului că lumea este așa cum o faci și că orice poate facut dupa bunul plac. 
 
Megan a sustinut ca visele devin realitate atata timp cat crezi in ele. Asa a lua nastere si colaborarea intre ea si Beyonce pentru piesa "savage" care a avut un mare succes in intreaga lume. Artista sustine ca pe langa Adele isi mai doreste sa colaboreze cu Rihanna si sa cante la Super Bowl. 
 
Deja una dintre dorinte a inceput sa ia contur, chiar daca nu va urca pe scena de la Super Bowl, Megan va aparea indirect, intr-o reclama dedicata evenimentului pentru un brand de chipsuri, totusi este încântată să fie implicată într-un fel.

Ea a adăugat: „Fiind într-o reclamă pentru Super Bowl în 2022, simt că toată lumea mă întreabă: „OK, Megan, când ti-ai dat seama că ai reușit?"

 

Partenerii Nostri