Cardi B
Muzica

Nimeni nu este mai presus de lege! Cardi B a fost condamnata

Articol scris de UTV Data publicării:

Gelozia, bat-o vina! Da, sub stapanierea geloziei, Cardi B a atacat 2 fete intr-un club din Queens. Aceasta a pledat vinovat in fata acuzatiilor de agresiune. Procurorii au sustinut ca Cardi B a aruncat cu obiecte, inclusiv sticle de sampanie, in doua surori care erau barmani, si a ordonat anturajului ei sa le atace.

Starul de peste ocean sustine ca a recurs la acest act de violenta deoarece una dintre femei avea o aventura cu sotul ei, rapperul Offset.

Faptul ca aceasta a pledat vinovat a salvat-o de la pedeapsa cu inchisoare. Astfel, Cardi B s-a ales cu acuzatia de agresiune de gardul 3 si punere in pericol de gradul 2, in timp ce alte 10 acuzatii au fost respinse. Spre bucuria fanilor, vedeta a fost condamnata la 15 zile de munca in folosul comunitatii, plata taxelor judiciare, si i s-a ordonat sa stea departe de femeile care au fost implicate in urmatorii 3 ani. Ohhoo, so lucky!


Jeffrey Bush, implicat si el in incident, nu a fost asa norocos si a fost condamnat la 6 luni de inchisoare cu executare.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„O parte din crestere si maturizare este sa fii responsabil pentru actiunile tale.Ca mama, este o practica pe care incerc sa o insuflez copiilor mei, dar exemplul incepe cu mine. Am luat niste decizii proaste in trecut, pe care nu mi-e frica sa le infrunt si sa le accept. Aceste momente nu ma definesc si nu reflecta cine sunt acum. Astept cu nerabdare sa trec peste aceasta situatie cu familia si prietenii mei si sa ma intorc la lucrurile pe care le iubesc cel mai mult – muzica si fanii mei.” - A precizat, Cardi B.

Etichete: cardi b

Partenerii Nostri