olivia taylor
Muzica

Olivia Rodrigo: "Simt ca Taylor Swift e la fel ca mine"

Articol scris de UTV Data publicării:

Olivia Rodrigo obisnuia sa-si compuna piesele cu ajutorul pianului. Ce a schimbat acest lucru? Taylor Swift care foloseste chitara in toate compozitile ei.

"De anul acesta am inceput sa-mi scriu piesele cantand la chitara"- a spus Olivia pentru Apple Music. Artista lucreaza la primul sau album "SOUR".

"Ma bazam mereu pe pian. Eram obsedata de Fiona Apple de ceva vreme si ma gandeam, 'Vreau sa fiu ca Fiona Aplle si sa-mi scriu toate piesele pe pian jazz"- a dezvaluit artista.

Ce s-a intamplat intre timp? Well, artista a dezvaluit ca a inceput sa o asculte pe Taylor Swift.

"Imi place asa mult Taylor. I-am ascultat toate piesele mai vechi. Simt ca Taylor e la fel ca mine. Nu foloseste chestii complicate sau acorduri dubioase si nebune. Foloseste acordurile de pop-country pe care toti le stim si le iubim, dar o face in felul ei. Asta m-a inspirat. Mi-am zis 'Oh, dar pot sa scriu piesele astea uimitoare si incredibile si nu am nevoie sa stiu ce relativa are acordul de pe refren."- a marturisit Olivia.

Acum, cantareata spune ca i-a fost de mare ajutor timpul pe care l-a dedicat instrumentului. Acest lucru a ajutat-o sa devina mult mai creativa pe partea de songwriting.

"Lucrul meu preferat din lume este sa stau singura la mine-n camera cu chitara mea. Acela este "my happy place", gasesc asa multa liniste in a fi singura"- a incheiat Rodrigo.

Partenerii Nostri