Muzica

P.Diddy ii plateste lui Sting 5.000 de dolari pe zi

Articol scris de UTV Data publicării:

Celebrul rapper P.Diddy a recunoscut ca ii plateste muzicianului englez Sting (The Police) 5.000 de dolari pe zi pentru un fragment imprumutat din celebra piesa “Every Breath You Take”, a trupei The Police. Rapperul a folosit linia melodica a piesei pentru propria melodie, “I’ll Be Missing You”, din 1997. Dupa calculele mele din 1997 si pana acum s-au strans.... foaaarte multi bani.

Dupa ce au devenit virale cateva secvente dintr-un interviu din 2018 in cadrul emisiunii “The Breakfast Club”, in care Charlamagne Tha God il intreba pe Sting daca este adevarat ca P.Diddy ii platea 2.000 de dolari pe zi pentru fragmentul preluat din piesa, ulterior folosit in cantecul “I’ll be Missing You”, artistul britanic a spus “Da, pentru tot restul vietii sale, Diddy a luat aceasta decizie pentru ca mi-a cerut permisiunea abia dupa lansarea oficiala a piesei.”

“Suntem prieteni foarte buni acum, a fost o versiunea frumoasa a acelui cantec”, a spus Sting.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: sting , p.diddy

Partenerii Nostri