Muzica

Pop Smoke urmeaza sa debuteze postum in actorie cu filmul „Boogie”

Articol scris de UTV Data publicării:

Da, poate ca Pop Smoke nu mai e fizic printre noi, insa e zi de zi in sufletul si in playlistul intregii planete, continuand sa inspire generatii si sa ne bucure cu mostenirea muzicala pe care ne-a lasat-o noua, fanilor sai din intreaga lume.

Mai mult, afla ca acesta isi va face debutul postum in actorie odata cu rolul pe care-l va interpreta in filmul ''Boogie'', ce urmeaza a fi lansat in primavara anului viitor, mai exact pe 5 martie. 

Filmul prezinta povestea unui liceean, Alferd ''Boogie'' Chin, interpretat de Taylor Takahashi, care viseaza sa ajunga un baschetbalist renumit, in timp ce Pop Smoke va interpreta rolul rivalului sau de pe teren, Monk. Si surprizele nu se opresc aici, deoarece pe coloana sonora se vor auzi chiar si piese nelansate de-ale rapperului. Caaaaat de tare, nu? De asemenea, in film isi va mai face aparitia si rapperul Dave East.

„S-a dedicat 1000%. Au fost zile in care am filmat si 16 ore pe zi, iar Pop Smoke a filmat chiar si 5 nopti consecutive. Copii veneau sa se uite la noi cum filmam. Puneam muzica lui Pop Smoke si toti actorii, cei de la figuratie si copiii care se uitau la noi de pe pod faceau „The Woo dance”. Au fost niste momente speciale.”, a declarat regizorul Eddie Huang.

Ei bine, Pop Smoke a lasat ceva special in urma, iar noi nu putem decat sa fim recunoscatori pentru asta! Si, da, este unul dintre putinii artisti care si-a lasat amprenta muzicala intr-un timp extrem de scurt, in timp ce altor artisti le-a luat poate ani de zile. Clar, cu alte cuvinte, era destinat succesului pe care il merita! R.I.P. Legend!

Etichete: utv , unews , pop smoke

Partenerii Nostri