Muzica

The Weeknd a inchis primul weekend Coachella 2022 cu vocea Bellei Hadid

Articol scris de UTV Data publicării:

The Weeknd a inchis primul weekend Coachella 2022. Asa cum era de asteptat, acesta nu a dezamagit audienta, reprezentatia lui la vestitul festival a fost una de senzatie. La finalul show-ului, superstarul a dat play unui mesaj vocal pe care l-a primit de la Bella Hadid. Artistul a fost introdus in lineup-ul de la Coachella dupa ce Kanye West a fost exclus din cauza comportamentului sau.

"Hei, eu sunt. Stiu ca a trecut ceva timp, dar ma gandeam doar la tine si imi pare rau pentru tot. Mi-e dor de tine." a fost mesajul vocal auzit,  spus de o femeie,  inainte ca The Weeknd si Swedish House Mafia sa cante piesa lor "Moth to a Flame".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Fanii sunt convinsi ca a dat play unui mesaj vocal primit de la fosta iubita, modelul Bella Hadid.
Artistul, pe numele sau real, Abel Tesfaye, a inceput sa se intalneasca cu Hadid in 2015. Cuplul s-a despartit in 2019, dupa patru ani de relatie. Multi speculeaza ca artistul inca mai are sentimente pentru Bella, si din acest motiv a facut public mesajul ei vocal.


Festivalul Coachella este unul dintre cele mai mari din lume. Dupa doi ani de absenta din cauza pandemiei. Anul aceasta, Coachella, aduce pe aceeasi scena, timp de doua weekend-uri unele dintre cele mai mari nume din industria muzicala: Harry Styles, Billie Eilish, The Weeknd, Swedish House Mafia, Doja Cat, Travis Scott, Megan Thee Stallion, Phoebe Bridgers, Big Sean, Karol G si multi altii.

Etichete: the weeknd

Partenerii Nostri