the weeknd
Muzica

The Weeknd, renunta la numele sau de scena

Articol scris de UTV Data publicării:

Esti fan The Weeknd? Atunci trebuie sa-ti dam de veste ca superstarul canadian a acordat de curand un interviu celor de la revista W Magazine, in care artistul a marturisit ca a intrat in studio si ca lucreaza la un nou album pentru care nu va mai folosi numele care l-a facut faimos - The Weeknd, ci numele sau real Abel Makkonen Tesfaye.


Abel Tesfaye a fost si este o forta in industria muzicala de mai bine de un deceniu sub numele The Weeknd, dar se pare ca "personajul" ar putea intra la pensie destul de curand.

„A venit momentul in care ma pregatesc sa inchid capitolul Weeknd”, a spus el publicatiei. „Voi face in continuare muzica, poate ca Abel, poate ca The Weeknd. Dar tot vreau sa-l ucid pe The Weeknd. Si o voi face in cele din urma. Cu siguranta incerc sa scap de pielea aceasta si sa renasc.”


Artistul pregateste un plan ingenios pentru a face schimbarea de nume. Acesta a declarat ca vrea „sa-si ucida personajul” si sa renasca ca Abel Tesfaye, desi detaliile planului raman neconfirmate.

„Albumul la care lucrez acum este probabil ultimul in calitate de The Weeknd. Este ceva ce trebuie sa fac. Ca The Weeknd am spus tot ce pot spune”, a declarat artistul.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: the weeknd , abel tesfaye

Partenerii Nostri