2017 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1 - Day 2
Muzica

The Weeknd: "Premiile Grammy raman corupte!"

Articol scris de UTV Data publicării:

Cum se face, cum nu se face, ca in fiecare an apar dispute pe tema ceremoniei premiilor Grammy, organizarorii fiind acuzati de coruptie.

Ei bine, de aceasta data, printre altele, cel mai controversat subiect al acestei editii este The Weekend si faptul ca desi a avut unul dintre cele mai de succes albume ale anului 2020, ''After Hours'', acesta nu a primit nici macar o nominalizare, fapt ce l-a infuriat atat pe el, cat si pe fanii acestuia.

Mai exact, The Weeknd a scris marti, pe Twitter, un mesaj prin care acuza Recording Academy de coruptie. ''Grammy raman corupte! Imi datorati mie, fanilor mei si industriei transparenta!''.- spune artistul.

Si uimirea nu a fost doar in randul fanilor, ci si in randul colegilor de breasla care nu inteleg cum se face ca un artist de top, care a dat industria muzicala peste cap cu hitul ''Blinding Lights'' poate sa fie complet ignorat de organizatorii premiilor Grammy, in competitia pentru cel mai prestigios premiu pe care il poate primii un artist, in timp ce alte nume mai mici au reusit sa primeasca o nominalizare.

Acum, iata ce a avut de zis Harvey Mason Jr., presedintele Recording Academy si director executiv interimar in legatura cu acuzatia venita din partea lui The Weeknd: ''"Înţelegem că The Weeknd este dezamăgit că nu a fost nominalizat. Am fost surprins şi empatizez cu ceea ce simte... Din păcate, numărul nominalizărilor este mai mic decât cel al artiştilor care le merită".

So, ce parere ai de toata treaba?

Partenerii Nostri