the
Muzica

The Weeknd: "Raman neinteresat sa fac parte din Grammy-uri"

Articol scris de UTV Data publicării:

The Weeknd a felicitat oficialii premiilor Grammy pentru ca au renuntat la comitete de revizuire a nominalizarilor, dar insista ca miscarea aceasta nu este suficienta pentru ca el sa-si reconsidere decizia de a boicota premiile.

Cantaretul a acuzat "comitetele secrete" in momentul in care a anuntat ca nu vrea sa mai fie inclus pe lista organizatoriilor pentru premii, dupa ce, in mod suprinzator, albumul sau "After Hours" nu a primit nicio nominalizare, acuzand ca acestia au fost nedrepti si corupti.

Acuzatiile artistului au declansat o serie de investigatii din partea liderilor Academiei de Inregistrari, care au anuntat ca anuleaza controversatele comitete de revizuire a nominalizarilor la Grammy-uri.

Abel a recunoscut ca e o miscare inteleapta, dar nu e suficient pentru a-l aduce inapoi la Grammy-uri.

"Chiar daca nu vor avea parte de muzica mea, recenta recunoastere a coruptiei de catre organizatori va fi, sa speram, o miscare pozitiva pentru viitorul acestor premii si va oferi comunitatii artistilor respectul pe care-l merita, printr-un vot transparent."- a scris artistul.

In ce consta decizia Academiei de inregistrari? Well, daca grupul de membrii al comitetului este nenumit nu va putea decide lista finala a numelor de pe buletinele de vot din zecile de categorii majore.

Intr-un interviu pentru Variety, The Weeknd a explicat de ce nu va lasa garda jos: "Increderea dintre artisti si Premiile Grammy, a fost pusa la indoiala de atatea ori, nu ar fi intelept sa ridicam un drapel al victoriei, inca. Cred ca industria si publicul trebuia sa vada cu adevarat sistemul transparent, pentru ca victoria sa fie sarbatorita, dar e un inceput bun. Raman neinteresat sa fac parte din Grammy-uri. Nu ma voi supune in viitor"

Managerul artistului, Wassim Slaiby l-a felicitat pe artist pentru ca si-a sustinut punctul de vedere si pentru ca a obtinut o victorie importanta in fata coruptie. "Nicio schimbare nu vine fara o voce care sa se faca auzita. Sunt mandru de Abel pentru ca a sustinut ceea ce crede."

Congrats, Abel, u did it!

Partenerii Nostri