pussy
Muzica

Turneul de reuniune al trupei Pussycat Dolls a intampinat probleme!

Articol scris de UTV Data publicării:

Kimberly Wyatt spune ca reuniunea trupei Pussycat Dolls merge inainte!

Turneul de reintoarce al fetelor, Wyatt, Jessica Sutta, Nicole Scherzinger, Ashley Roberts si Carmit Bachar, a avut de suferit din cauza pandemiei, insa Kimberly a declarat ca va incepe in septembrie 2022! YUUUUUS, ai citit bine! <3

"Nimeni nu mi-a spus ca a fost anulat, insa imi pastrez speranta ca in septembrie 2022 va incepe, asta daca nu se mai schimba ceva. Sunt nerabdatoare sa ma intorc. Simt ca sunt in forma, sunt pregatita pentru asta. Fanii o merita. Ne-au sustinut mereu. Trebuie sa mergem acolo si sa facem ce facem cel mai bine!", a declarat Wyatt pentru Bizarre.

Viitorul turneul al fetelor a avut de suferit si din cauza faptului ca fondatorul grupului, Robin Antin, a iniat un proces in care declara ca Nicole refuza sa participe daca nu-i este oferit control creativ complet in relansarea grupului si un procent de profit mai mare.

Avocatul artistei, Howard King, a spus ca aceste acuzatii sunt "false si ridicole" si a sustinut ca "procesul este o incercare disperata de a nu-si asuma propriul esec, incercand sa-i impuna lui Nicole obligatii care, pur si simplu, nu exista. Robin va esua in eforturile ei de a se ridica din gaura financiara in care a ajuns din cauza business-ului ei si a deciziilor profesionale, cu ajutorul numelui lui Nicole si al succesului pe care, cu greu, l-a construit."

De altfel, avocatul a mai declarat ca: "Inainte de implicarea lui Nicole, Robin a imprumutat si a cheltuit 600.000$ de la Live Nation pe care nu-i va inapoia. Nicole a investit 150.ooo$ din banii ei pentru a sustine potentiala reuniune a trupei PCD, care acum este imposibila din cauza actiuniilor lui Robin, asta incluzand inclusiv faptul ca a facut publice detalii confidentiala din castigul financiar al fetelor."

Cat despre ce se intampla cu trupa si ce crede Nicole despre reuniune, avocatul a marturisit ca: "Nicole iubeste si respecta fanii PCD si spera ca intr-o buna zi sa se intoarca pe scena, alaturi de colegele ei. Din pacate, asta nu se va intampla sub circumstantele cerute de Robin".

Ramane de vazut cum va decurge situatia si daca turneul va ramane in septembrie 2022, insa abia asteptam sa le revedem, din nou, pe scena! <3

Partenerii Nostri