v-lede covr
Muzica

Unul dintre membrii trupei BTS a ajuns la spital in urma repetitiilor!

Articol scris de UTV Data publicării:
Unul dintre membrii trupei BTS a ajuns la spital in urma unor repetitii pentru cel mai recent concert.
 
Stim, stim ca suna ingrijorator, dar stati linistiti, deoarece V este in afara oricarui pericol.
 
Cu toate acestea, artistul trebuie sa faca repaus o perioada pentru a-si reface piciorul. Mai exact, acesta a prezentat cateva dureri musculare la nivelul gambei, fiind dus la spital pentru a fi examinat de catre un medic.  
 
Drept urmare, casa de discuri a trupei, Big Hit Music, a simtit nevoia sa ofere, printr-un cominicat de presa, cateva informatii cu privire la cele intamplate si a vorbit, de asemenea, si despre conditiile in care artistul isi va putea face aparitia pe scena in viitorul apropiat.
 
 „Am dori sa oferim urmatoarele informatii cu privire la performanta membrului BTS, V, ca parte a PERMISIUNII BTS de a dansa pe scena de astazi. V a suferit dureri musculare in timpul repetitiei in seara de 23 octombrie si a vizitat un spital din apropiere pentru examinare si tratament. Medicii au considerat ca, desi nu exista nicio problema care sa-i afecteaze oasele de la picioare, el ar trebui sa se abtina de la miscari care ii solicita corpul, cum ar fi coregrafia sau performanceul pe scena pentru moment. Ca urmare, V va lua parte la concert stand asezat si fara a participa la coregrafie. Va cerem sa fiti intelegatori. Vom continua sa acordam cea mai mare prioritate sanatatii si sigurantei artistilor nostri si ne straduim sa ne asiguram ca toti membrii BTS isi pot intalni fanii in deplina siguranta.", a declarat BIG HIT MUSIC.
 
Well, ne bucuram ca V este bine si, mai mult ca sigur, il vom revedea in curand dansand alaturi de ceilalti baieti din trupa. 
Etichete: andreea din , v , bts

Partenerii Nostri