nuca
Stiri

Nicoleta Nuca a bifat primul rol de actrita pe platourile de filmare din Sicilia

Articol scris de UTV Data publicării:

Succesul este de partea Nicoletei Nuca! Frumoasa artista si-a indeplinit un vis pe care-l avea de multa vreme, si va aparea intr-o productie italo-americana, „Sicilian Holiday.”


Filmul va aparea in 2023, atat in Italia, cat si in America. Nicoleta va interpreta rolul unei romance care isi doreste sa faca muzica. Desi s-a bucurat la maxim de experienta petrecuta pe platourile de filmare, artista nu vrea sa renunte la muzica si intentioneaza sa continue atat cu muzica cat si cu actoria.


"Filmările au fost în Sicilia, în Italia. E un film cu producție italiano – americană, regizoarea este o italiancă stabilită de mulți ani în New York(...) Filmul o să fie în limba engleză, iar eu am rolul unei fete din România, stabilită și care muncește acolo. Ea visează să facă muzică, numai că viața nu a ajutat-o , așa că pune deoparte visul ei. Oamenii pe care îi întâlnește acolo încearcă să îi schimbe drumul, și va avea și ea un moment în care să își arate talentul. În 2023 va apărea filmul în cinema", a marturisit Nicoleta Nuca pentru WOWbiz.ro.


Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri