Stiri

Offset isi face debutul in actorie! Vezi ce rol va interpreta rapperul!

Articol scris de UTV Data publicării:
Nu stiu daca se astepta cineva la vestea asta, dar rapperul Offset isi face debutul pe marile ecrane odata cu drama ''American Stole'', in care va juca alaturi de Pete Davidson, Camila Mendes si O'Shea Jackson Jr, adica fiul lui Ice Cube. Interesant, nu?
 
Care e povestea filmului? Well, este despre doi tineri jucati de Davidson si Jackosn, care au intrat in datorii in timpul facultatii, dar care au gasit solutia prin vanzarea de adidasi second-hand, care le-a adus acestora o suma mare de bani ce le-a transformat visul in realitate.  Cu toate acestea, ramasi din nou fara bani, aparitia unui investitor dubios care-i scapa de faliment le transforma visul frumos intr-un cosmar de neimaginat. 
 
Si acum vine intrebarea aia: si Offset? Ce rol joaca? Va spunem noi, rolul unui programator, fiind un personaj cheie in toata povestea. Pfuuuuu, taare curiosi suntem sa-l vedem pe Offset in rolul asta!  Mai mult, rapperul se ocupa si de coloana sonora a filmului. Deeeci, surprizele continua! 
 
„Nu doar ca voi juca in film, dar voi avea sansa de a-mi folosi skillurile pentru a produce și coloana sonora. Astfel imi voi aduce lumea pe marele ecran. Sper ca toata lumea e pregatita.”, a spus Offset. 
 
Well, abia asteptam sa vedem cum va interpreta Offset rolul! Sounds DOPE! <3
 
Etichete: utv , unews , offset

Partenerii Nostri