Stiri

Printul Harry a luat ciuperci si a vorbit cu un cos de gunoi

Articol scris de UTV Data publicării:

Internetul a luat-o din nou razna dupa ce Printul Harry a lansat cartea “Spare” in care face dezvaluiri socante despre viata lui, cat si despre Familia Regala.

“Spare” a fost lansata oficial pe data de 10 ianuarie 2023, in Marea Britanie. In carte, ducele de Sussex vorbeste despre momente intime din viata sa, despre situatiile neplacute pe care le-a trait cu familia regala si despre… ei bine, subiectul zilei, consumul de droguri. Da, ai citit bine.

Printul Harry povestete cum se afla acasa la actrita Courtney Cox, din serialul Friends, lucru care ii se pare foarte amuzant, avand in vedere ca este un mare fan al show-ului. Acesta manca bomboane de ciocolata care contineau ciuperci halucinogene si ca sa fie treaba treaba a baut si tequila. Asta da cocktail :)))

Dupa aceasta combinatie, ducele de Sussex a purtat o conversatie in baie… cu un cos de gunoi si cu... vasul de toaleta.

“Eram in casa la Courtney, m-am dus la baie iar acolo cosul de gunoi se uita la mine, am apasat pe pedala pentru a deschide capacul si a devenit un cap. Ma intorc sa imi fac nevoile dar se pare ca si toaleta devenise un cap, vasul era ca o gura, balamalele erau ochii si vorbea cu mine.”

Partenerii Nostri