Stiri

Rita Ora este pregatita sa devina mireasa, desi nu a fost ceruta in casatorie.

Articol scris de UTV Data publicării:

Rita Ora si iubitul ssu, Taika Waititi, isi fac planuri de nunta, dupa ce cuplul si-a pus marea intrebare aproape simultan. Artista nu a avut parte de o cerere in casatorie clasica, insa amandoi au ajuns la concluzia ca isi doresc sa intemeieze o familie. 

Pop star-ul in varsta de 31 de ani, si regizorul in varsta de 46 de ani, se întalnesc de mai bine de un an si se iubesc mai mult ca niciodata. O sursa a declarat pentru The Sun ca cei doi planuiesc sa-si oficializeze relatia printr-o ceremonie discreta in strainatate. 

„Ei nu vor o petrecere uriasa despre care sa vorbeasca in prealabil. Ei sunt îndragostiti si acum decid ca este momentul potrivit pentru a-si oficializa relatia. Nu puteau fi mai fericiti de atat. Nu a existat o cerere in casatorie clasica. Nu a existat un inel sau un eveniment important. Pur si simplu ei s-au apropiat din ce in ce mai mult si si-au spus unul altuia aproape simultan: „Vreau sa ma casatoresc cu tine”. Cei doi mai au câteva detalii de rezolvat, dar nunta va veni curand”, a declarat un prieten apropiat al cuplului pentru The Sun. 

Etichete: rita ora

Partenerii Nostri