Vedete

Rita Ora s-a casatorit cu regizorul Taika Waititi

Articol scris de UTV Data publicării:

Hai sa facem o scurta recapitulare! Rita Ora a fost intr-o relatie de 1 an si cateva luni cu Taika Waititi, regizorul cunoscut pentru filmele “Thor: Love and Thunder” si “Thor: Ragnarok”. 

Relatia a inceput in 2021, in luna aprilie, iar in August deja se tineau de mana pe covorul rosu si desi nu si-au ascuns niciodata relatia, cei doi nici nu au vrut sa puna reflectorul pe ea.

Drept urmare, Rita Ora si Taika Waititi au decis sa se casatoreasca in secret. Awwww <3. Ceremonia a avut loc in Londra, iar jurnalistii de la The Sun au aflat cateva detalii interesante dupa ce l-au surprins pe Taika cu o verigheta pe deget.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"A fost o ceremonie intima si super speciala pentru toti cei prezenti. Cei dragi lor au putut vedea ca sunt indragostiti nebuneste unul de celalalt", a transmis un prieten din anturajul cuplului. 

De asemenea, acesta a mentionat ca cei doi si-au dorit o nunta mica, restransa, pentru a-si tine relatia cat mai privata cu putinta. Totusi, prietenul celor doi a spus ca va exista si o nunta de tip Hollywood cu toate cunostintele vedetelor din industrie. We can’t wait for the pictures! <3

Hai sa fie cu Casa de Piatra, guys!

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri