rita ora
Stiri

Rita Ora si Taika Watiti, pasi mareti spre casatorie!

Articol scris de UTV Data publicării:

Ohhh yess! She said YEEES! Da, asa cum stiai deja, focoasa Rita Ora s-a logodit in secret cu iubitul ei, regizorul Taika Watiti, luna trecuta si se pare ca cei doi planuiesc sa se casatoreasca cat mai repede! Si, da, potrivit spuselor lor, cei doi isi doresc sa aiba o nunta discreta. ''Secret, discret, ne casatorim cum vezi numai in filme''... scuze, dar mi-a venit piesa lui Alex Velea in minte acum si nu aveam cum sa evit momentul. Nu de alta, dar se leaga prea bine cu povestea.

Anyway, sa cotinuam cu stirea zic. Ce voiam noi sa va spunem, de fapt, este ca Rita Ora s-ar si fi mutat deja in casa logodnicului ei in valoare de 14 milioane de dolari, din Londra. Nu de alta, dar recent, Taika a dat buzna peste artista in timpul unui interviu TV, in direct, pentru show-ul Sunrise si, mai mult, mai multe surse din anturajul celor doi au tot declarat in ultima perioada ca cei doi deja au tot fost vazuti aducand lucruri in noua casa, semn ca acolo isi vor dupa mai departe casnicia.

Practic, asa cum se poate observa si in imagini, fix in momentul in care Rita isi incheie conversatia cu gazda show-ului, Natalie Barr, regizorul Taika Watiti face cum face si apare brus in fata camerei pentru a-i saluta pe cei ce urmareau show-ul.

''Taika, fugi din cadrul meu!'' spune Rita, inainte ca cei doi sa izbucneasca in hohote de ras.

Zis si facut, Taika a urmat spusele logodnicei sale, insa acesta a fost cerut la camera, se pare, chiar de Rita. ''Intoarce-te! Saluta oamenii!''.

Etichete: rita ora

Partenerii Nostri