380619132_863759208453135_2037567946452243998_n
Vedete

Alina Eremia îți citește gândurile cu voce tare - inițiativa artistei din social media

Articol scris de UTV Data publicării:

După ce a lansat recent piesa ,,Cu Voce Tare”, o piesă despre curajul de a spune ceea ce simți și gândești, Alina Eremia își încurajează comunitatea din mediul online să fie vulnerabilă. Orice gând, dorință, mesaj care a rămas până acum netrimis, poate ajunge la artistă, pentru a-l spune cu voce tare și pentru a-i da drumul în lume.

@alinaeremia.official Trimite-mi pe mail la hello@alinaeremia.ro sau pe Instagram mesajul caruia nu i-ati dat send niciodata, iar eu o sa le citesc cu voce tare. Abia astept sa aud povestile voastre! #cuvocetare #newmusic #fyp #foryou ♬ Cu voce tare - Alina Eremia

În doar câteva zile, peste 200 de oameni și-au trimis mesajele pe hello@alinaeremia.ro sau pe pagina de Instagram a artistei, lucru pe care îl puteți face și voi. De asemenea, mesajele pot rămâne anonime. 

Și dacă nu aveți curajul să scrieți, doar dați un play piesei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

,,Cu Voce Tare” vine cu o interpretare ca o îmbrățișare, piesa fiind o odă a sincerității și a eliberării gândurilor, cu un acompaniament muzical care te va face să visezi cu ochii deschiși.  Piesa a fost scrisă de Alina Eremia, Nicoleta Darabană și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de partea de producție. 

În 2023, Alina Eremia adăugat un nou #1 în portofoliul săi, cu ,,Ai fost”, colaborare cu Mario Fresh, care a fost #1 pe YouTube în tendințe și a intrat în topurile radio la doar două săptămâni de la lansare, fiind declarată și cea mai ascultată piesă a verii. 

Mai mult decât atât, anul acesta artista a lansat EP-ul "Metamorphosis”, pentru care a experimentat noi sunete și a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin și EP-ul ,,OH, NO!”, material pe care se regăsește atât colaborarea cu Aerozen pentru ,,Ultimul nivel”, cât și cea cu Ștefan Costea pentru ,,Spune-mi”.

Etichete: alina eremia

Partenerii Nostri