Rihanna's 5th Annual Diamond Ball Benefitting The Clara Lionel Foundation - Arrivals
Vedete NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 12: 2 Chainz attends Rihanna's 5th Annual Diamond Ball Benefitting The Clara Lionel Foundation at Cipriani Wall Street on September 12, 2019 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Diamond Ball)

2 Chainz a fost dat in judecata de familia lui Pablo Escobar! Vezi care este motivul!

Articol scris de UTV Data publicării:

Rapperul 2 Chainz are probleme cu legea, dupa ce a fost dat in judecata de familia lui Pablo Escobar pentru suma de 10 milioane de dolari. Se pare ca  motivul este legat de cele doua restaurante pe care 2 Chainz le detine in Atlanta, numite Escobar Restaurant and Tapas.

Ei bine, familia lui Pablo sustine ca rapperul se foloseste de numele acestuia fara permisiunea lor,  cu scopul de a atrage atentia clientilor si a genera mai multe vanzari. Si asta nu e tot, deoarece se pare ca numele lui Escobar apare atat pe site si in social media, cat si in meniurile celor doua restaurante, ceea ce i-a suparat si mai tare pe membrii familei fostului mafiot. 

In urma celor intamplate, pe langa suma pentru care 2 Chainz a fost dat in judecata, acesta nu va mai avea dreptul, pe viitor, sa se foloseasca de numele ''Escobar'' in afacerile sale. 

Etichete: utv , unews , 2 chainz , pablo escobar , escobar

Partenerii Nostri