olivia-rodrigo-hole-696x442
Vedete

Courtney Love o acuza de plagiat pe Olivia Rodrigo!

Articol scris de UTV Data publicării:

Industria muzicala are parte de o un beef de zile mari... neasteptat, ce-i drept, deoarece sincer nu prea o vedeam pe Olivia Rodrigo in situatia de fata. Si acum probabil ca sunteti curiosi sa aflati despre ce situatie vorbesc, nu-i asa?

Disputa dintre starul rock, Courtney Love, in varsta de 56 de ani si starul pop in ascensiune, Olivia Rodrigo, in varsta de 18 ani a starnit multe controverse.

Motivul? Se pare ca Olivia a fost acuzata de Courtney Love de plagiat in ceea ce priveste coverul albumului Sour Prom.Mai exact, Love a evidentat o multime de asemanari intre coperta albumului Live Through This, care este cel de-al doilea album de studio al trupei americane de rock alternativ Hole, lansat pe 12 aprilie 1994, fotografiata de Ellen von Unwerth, si coverul folosit de Olivia pentru a promova albumul Sour Prom.

Si ca sa fie treaba, treaba, Love a postat pe Instagram opera de arta Sour Prom cu descrierea: ''Spot the Difference! #twinning'', iar mai tarziu a scris pe Facebook: ''Furtul unei idei originale si nu cererea permisiunii este un act nepoliticos. Nu exista nicio modalitate de a fi elegant. Nu sunt suparata. Mi se intampla tot timpul, dar acesta a fost un mod nepoliticos.''

Cat despre reactia Oliviei? Iata cum suna: “love u and live through this sooooo much”. Si asta nu e tot, deoarece in urma cu o saptamana, mai multi utilizatori de pe TikTok si Twitter au facut comparatii intre coverul si videoclipul Oliviei pentru piesa Good 4 U si coverul trupei americane de rock Pom Pom Squad.

Motivul? Atat Olivia, cat si solista trupei rock, Mia Berrin, sunt fotografiate purtand tinute de majorete cu manusi lungi de latex, iar de aceasta data Olivia nu raspuns acuzatiilor.

Ce parere ai de toata treaba? :)

Partenerii Nostri