Vedete

Avril Lavigne este fana Oliviei Rodrigo: "Este emotionant sa vezi cum o femeie se descurca atat de bine!"

Articol scris de UTV Data publicării:

Avril Lavigne inca este trendsetter si isi face remarcata prezenta in industria muzicala. Artista a lansat recent piesa "Bite Me" si a semnat un contract cu casa de discuri "DTA Records" a lui Travis Baker, pe langa asta, artista tocmai a fost anuntata ca fiind vedete de pe coperta revistei "The Forty-Five" din decembrie.

Nu-i merge chiar asa rau, nu?!:))) Asa credem si noi.

Artista este in industrie de 20 de ani si spune ca acest lucru a fost posibil datorita pasiunii sale pentru muzica si arta: „Sunt incantat ca am 20 de ani in industrie si inca exista! …Sunt foarte recunoscator ca fac in continuare ceea ce iubesc si ca am o iesire muzicala. Ma distrez atat de mult cu toate astea... Inca fac muzica pentru ca imi doresc cu adevarat si este o parte atat de mare din viata mea.”

Cat despre admiratia pe care o are pentru Olivia Rodrigo si relatia dintre cele doua, artista marturiseste ca este fana vedetei Disney: „Este [Olivia Rodrigo] o dulceata totala si este o compozitoare grozava. Muzica ei a rezonat cu adevarat cu o multime de publicuri mai tinere si mai in varsta. Este foarte interesant pentru ca este atat de tanara si poate sa evolueze atat de mult de aici... Este emotionant sa vezi o femeie care se descurca atat de bine."

Pe lista lui Avril de oameni cool si talentati, se afla si Travis Baker. Sigur sunteti curiosi de ce l-a ales pe el pentru a colabora cu el si ce potential a vazut artista in casa lui de discuri:  „Trebuia sa gasesc o casa pentru muzica mea noua si mi s-a parut o alegere evidenta [DTA Records a lui Travis Barker]. Este artist, asa ca a inteles viziunea mea, dar stie si importanta a ceea ce inseamna sa fii un partener bun. Blink 182 a fost intotdeauna una dintre trupele mele preferate.”, a spus artista. 

 

Partenerii Nostri