Celebrities star in a new advert for 'Squad Busters', Supercell's new party action mobile game
Vedete Foto:Profimedia Images

Actorul Chris Hemsworth este in discutii pentru a se alatura unei alte francize de succes

Articol scris de UTV Data publicării:

Actorul Chris Hemsworth, care i-a interpretat pe Thor de la Marvel si pe raufacatorul Dementus in filmul "Furiosa: A Mad Max Saga", de George Miller, este in discutii pentru a juca in crossover-ul "Transformers" si "G.I. Joe" de la Paramount.

Crossover-ul dintre "Transformers" si "G.I. Joe" a fost anuntat pentru prima data anul trecut, in "Transformers: Rise of the Beasts", si a fost confirmat oficial la CinemaCon din acest an de catre Paramount.

In finalul filmului "Rise of the Beasts", personajul lui Anthony Ramos, Noah, intalneste un agent guvernamental dubios pe nume Agent Burke, interpretat de Michael Kelly, starul din "House of Cards". Acesta ii inmaneaza lui Noah o carte de vizita, dupa ce a salvat lumea alaturi de Autoboti, si ii dezvaluie ca Burke lucreaza pentru G.I. Joe, o echipa speciala de comandouri. Cele doua branduri populare din anii '80 s-au mai intersectat in benzile desenate Marvel, dar aceasta ar fi prima data cand se intalnesc pe marele ecran.

Acesta ar fi al doilea rol in "Transformers" pentru Hemsworth, care joaca deja in filmul de animatie "Transformers One". El il interpreteaza pe tanarul Optimus Prime, pe vremea cand era cunoscut doar sub numele de Orion Pax, in filmul care se va lansa in cinematografe in 20 septembrie.

Di Bonaventura, Mark Vahradian, Michael Bay, Tom DeSanto & Don Murphy vor produce crossover-ul, iar Steven Spielberg si Hasbro Entertainment vor fi producatori executivi.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: chris hemsworth

Partenerii Nostri