Adda-poza
Vedete Foto: Facebook/Adda

Adda este atacata dur in mediul online: “umflata”, “grasa”, “obeza”, "saracu' Catalin". Vezi reactia artistei

Articol scris de UTV Data publicării:

Cu toate ca sarbatorile sunt dupa colt iar spiritul Craciunului ar trebui sa fie in casele noastre, se pare ca anumiti oameni continua sa critice si sa arunce cu jigniri in mediul online. Adda este una dintre persoanele care se confrunta in aceasta perioada cu un val de critici nemeritat.

Solista a trecut in ultima vreme printr-o perioada grea, a suferit extrem de mult din cauza bolii Lyme si a facut o schimbare drastica in viata ei. Click aici sa vezi la ce alimente a renuntat artista.

Adda le-a raspuns oamenilor intr-un mesaj pe Instagram

"Am inceput sa primesc din nou mesaje in care sunt complimentata cu: “umflata”, “grasa”, “vaca” sau “obeza”. Nu mai are sens sa spun de “saracu’ Catalin”. Sau are?! Saracuuu Catalin. Off, eroul national! Aproape ca mi-au dat lacrimile.

Revenind la hate-ul legat de corp - mesajele sunt de la femei 😅 in general, barbatilor le place daca ti-a crescut un pic 🍑

Asa arata o femeie “obeza” disciplinata care nu pune gura pe gluten, lactate si zahar. Pe zahar- extrem de rar. De ce sa mint?! Mai mananc alune cu miere- care au un si un pic de zahar. Sau inghetata vegana. Care are cu nu stiu cat la % mai putin zahar, dar tot are un pic. Off, rea sunt! Off, Addo, ce-ai facut?!

Aseara, stateam in pat cu Alex. Si a inceput sa citeasca cateva comentarii. I-am spus ca o sa vina o vreme cand o sa vada si el toate comentariile frumoase. Dar si comentariile in care oamenii ii jignesc mama.

Si mi-a spus “Dar de ce sunt oamenii asa rai? Ca tu nu esti asa cum spun ei!”. Nah, explica-i copilului ca indiferent de ce ai face, nu va fi suficient. Explica-i copilului ca traieste intr-o lume toxica in care realitatea e mereu denaturata. De social media, de televiziune si de anumiti terti, care sanchi’ pot influenta opinia celor care nu pot avea opinie proprie.

Cam asa arata corpul unei “obeze” dupa doi ani de tratament agresiv, care da anumite schimbari metabolice. Si o “mica” artrita. Ca deh’, de ce sa fie simplu?! Si acum, nu vreau sa fiu rea. Nu zic, da spun 😂 - daca va dau disciplina mea, va plang sarmalele de singuratate in frigider. Si nu va mai deschideti nasturele de la blugi dupa infruptare.

Iar legat de sotul meu. Stiu, poate in subconstient va doriti asa un barbat. Dar sa stiti ca el e chiar barbat. B A R B A T cu litere MARI. Si ca sa aveti acele litere mari langa voi. Tre’ sa fiti si voi femei cu litere MARI. Nu zic, da spun! Dar ce stiu eu?! Sunt doar o rea si o nemernica!

De Craciun, fii mai bun! Fii adevatat! 🎅🏻”, a scris Adda pe contul ei de Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: adda

Partenerii Nostri