adele_90861000-300x200
Vedete

Adele traieste o noua poveste de iubire!

Articol scris de UTV Data publicării:

Adele traieste o noua poveste de iubire! <3 Potrivit People, o noua sursa din anturajul vedetei a scos la iveala faptul ca artista are o relatie cu Paul, fondatorul Klutch Sports Group si reprezentantul multor nume celebre din basket precum: dintre cele mai mari nume din basket: LeBron James, Ben Simmons și Trae Young, in varsta de 40 de ani, dupa ce acestia s-au afisat prima oara impreuna in public la Meciul 5 din cadrul finalei NBA.

Si, desi nu stim prea multe, momentan, despre relatia celor doi, afla ca stim cateva lucruri despre Paul. Asadar,  cazul in care erai curios sa afli mai multe despre el afla acesta urmeaza sa lanseze o carte prin care isi povesteste viata in detaliu, intitulata ''Lucky Me'', in parteneriat cu Jay-Z. Suna interesant, nu?

''Este povestea oricarui tanar de culoare care a crescut ca mine. Vreau sa ma folosesc de povestea mea pentru a inspira pe cei care au crescut ca mine si sa-i educ pe cei care nu au facut-o. Nu pot descrie in cuvinte ce inseamna sa ma parteneriez cu prietenul si mentorul meu, Jay-Z, pentru acest proiect. „Lucky Me” a fost numele cartii înainte sa vorbesc cu Jay despre asta, deoarece muzica lui a fost soundtrack-ul vietii mele.”, spune Paul.

 

Etichete: andreea din , utv , adele

Partenerii Nostri